?

Log in

No account? Create an account
incidentally... - The Villages

hutch0
Date: 2008-08-20 23:58
Subject: incidentally...
Security: Public
Location:the utility room in the sky
Mood:exhaustedexhausted
Music:a snoring cat
...is anyone else having problems with trackback? On some pages I'm clicking the `Track This' link and nothing seems to happen.
Post A Comment | 5 Comments | | Link






User: sarcobatus
Date: 2008-08-20 23:35 (UTC)
Subject: (no subject)
This has been happening to me too, for several months now. Very frustrating.
Reply | Thread | Link



hutch0
User: hutch0
Date: 2008-08-21 22:29 (UTC)
Subject: (no subject)
I noticed it on your LJ last night for the first time, but it was fine on Tuesday night. Now other people's are doing it, too, and I'm having to rely on my memory to go back and see if anyone's replied to a comment. So if I miss something, please don't be offended.
Reply | Parent | Thread | Link



(no subject) - (Anonymous)
hutch0
User: hutch0
Date: 2008-08-21 22:32 (UTC)
Subject: (no subject)
No, it's not that, I don't think. Everything was tickety-boo on Tuesday night, but last night when I tried to use trackback I started to get a blank page. You know? You used to get a page saying something like `save as' or something, and you'd see the text you wanted to flag for tracking. Now, nothing. Just a `save as...' and the clicky buttons.
This only seems to be affecting the LJs with a scheme that uses links rather than the little buttons - edit, track, and so on. They still seem to work, after a fashion. It's most odd. I had a look at my profile settings, and nothing has changed and there doesn't seem to be anything I can change to affect things.
Reply | Parent | Thread | Link



(no subject) - (Anonymous)
hutch0
User: hutch0
Date: 2008-08-21 23:36 (UTC)
Subject: (no subject)
What I can't figure is that it just suddenly started to do it. I guess we just ride it out until someone fixes it. Or not. Hey ho.
Reply | Parent | Thread | Link



(no subject) - (Anonymous)
hutch0
User: hutch0
Date: 2008-08-22 22:41 (UTC)
Subject: (no subject)
Aha indeed. Yup, that sounds like the problem. Okay, so I guess I just have to sit and wait for them to fix it. Interesting that not everyone has had the same problem, though.
Techies. Just can't stop themselves fiddling with stuff. *sigh*
Many thanks.
Reply | Parent | Thread | Link



browse
the villages
the links
December 2013
the promo